Mød Simones søster Simara's kost

Sangerinden følger en kostplan for at fjerne de ekstra kilo og har udgivet en video på deres sociale netværk for at fortælle, hvordan denne strategi virker.

"Jeg savner stadig ikke ris og bønner, fordi alt det blev taget væk. Jeg savner ikke kød, men måske vil jeg senere få lyst til at spise det", sagde hun.

I oktober afslørede countrymusikeren, at det var lykkedes hende at tabe 8 kilo, men har taget på i vægt igen Det tog over 4 måneder med træning og sund kost at få styr på alle mine madtrang, især under aftensmadene, og derfor tabte jeg over 8 kilo i løbet af hele processen", siger hun.

Simone, som har en naturligt kurvet krop, sagde, at hun ikke har til hensigt at fjerne mange kilo i en sådan grad, at hun fuldstændig ændrer sin form.

Simones kost er lavet under tilsyn af Mayra Cardi Sangerinden følger menuen i projektet "Dry You and Renew", og ifølge hende er madmulighederne meget velsmagende.

Simone havde allerede ønsket at starte vægttabs-projektet med livscoachen: "Jeg brugte hele eftermiddagen på at tale om mit helbred og andre situationer i mit daglige liv med Mayra Cardi. Jeg mødte hende for et par år siden, hun kom til mit show med Arthur, sin mand. Hun sagde: 'Lad mig tage mig af dig'. På det tidspunkt tog hun sig af Anitta, tror jeg. Men jeg blev ved med at rulle, rulle... Så jeg søgte efterHun roste det, da jeg så resultatet med Maiara (en duo med Maraisa), som i øvrigt ser vidunderlig ud".

Metode Mayra Cardi: Vægttabsprogrammet af berømte

Tjenesten har forskellige fagfolk til spørgsmål, tilberedning af retter, menuer, foredrag, træning osv. Tjenestetypen varierer alt efter den plan, der er hyret. Online-versionen arbejder med en forud fastsat tidsplan og via videokonferencer. Den professionelle forstår kundens behov og opstiller den relevante planlægning for sagen.

I den mest komplette løsning er der endda en kok til stede, som er en næsten integreret ledsager. Tjenesterne er personlige og imødekommer forskellige smagsløg (og lommer). Der oprettes også grupper, separat for mænd og kvinder, for at udveksle erfaringer og motivere vandringen.

Metoden angiver ikke alkohol og holder sukkerindtaget meget lavt. De vigtigste skurke i ordningen: hvid pasta, stegt mad, slik og alkoholiske drikkevarer. Aspargesuppe, søde kartoffelpandekage med kassava og kikærtesalat er blandt måltidsforslagene. Et tip fra programmet er tilberedning af detoxvand: vand, agurk, mynte, persille, ingefær og citron.

Målsætning

Selvfølgelig er hovedmålet vægttab og muskeldefinition. Men metoden forsøger stadig at præsentere klienten for en ny livsstil. Det er som at lære personen at spise godt, men også selvsikker på målene. Og det er her, Mayra Cardi's arbejde kommer ind. Med NLP-teknikker forsøger iværksætteren at opklare de vanskeligheder, som hver enkelt person står over for, så sund kostikke være en plage.

Lav din vægtvurdering, find din idealvægt og lær, hvordan du taber dig med Low Carb. Klik for at vide mere

Påtaler

Metoden har været genstand for adskillige klager i det regionale råd for ernæring i São Paulo. Nogle patienter beskyldte også Mayra for at bruge den samme menu til forskellige personer. Træneren forsvarede sig og sagde, at han ikke er bekendt med klagerne.

Find ud af, om din vægt er sund Beregn hurtigt og nemt Opdag
Rul til toppen