Angst forårsager som regel uro, sved og endda åndenød Det første skridt til at lette den ubehagelige situation er at sætte farten ned i sindet, og hvis det er naturligt, er det endnu bedre. Det er derfor, at den te med citronskal kan være en stor allieret i kriseøjeblikket.

Te med citronskal: Fordele

Den kemiske bestanddel limonen har æteriske olier som har en beroligende virkning og desuden bidrager til at reducere risikoen for hjernekræft og ophobning af fedt i leveren. Og på trods af at skrællen indtages i små mængder, næsten altid som dekoration af retten, styrker den også den immunforsvaret og lindrer refluks, vidste du det?

For at opnå frugtens fordele er det dog nødvendigt med et dagligt forbrug. angst .

Læs også: Cashewhonning: Mørk sød væske er lækker med yoghurt og frugt

Sådan tilberedes drikken

Te af citronskal tilberedes ikke på den traditionelle måde, hvor vand og ingrediens koges sammen, da de gavnlige komponenter myrcene og limonen er flygtige og fordamper ved opvarmning.

Tipdet er først at koge vandet og først blande barken bagefter, når væsken har nået en varm temperatur. 3 minutters infusion er nok til at sprede aromaen i luften og gøre drikken velsmagende og klar til at blive indtaget.

Se den fulde opskrift:

Te med citronskal

Ingredienser:

  • 1/2 liter vand;
  • Skallen af 2 citroner;
  • Saft af 2 citroner;
  • Honning (hvis du kan lide det).

Kørselsvejledning:

Først bringes vandet i kog i en gryde, derefter slukkes for varmen, lad det køle af og tilsæt citronsaft og skal. Til sidst sødes det med honning efter smag og drikkes.

Læs også: Æblecidereddike med honning: Hvad er det godt for, og hvordan man bruger det

Rul til toppen