Kosttilskud til at få muskelmasse: Hvilken er den bedste løsning?

Det er almindeligt for nogle mennesker at inkludere kosttilskud i processen med at få muskelmasse. Disse produkter erstatter ikke en afbalanceret og tilstrækkelig kost til målet. Faktisk er ideen med tilskud at supplere kostrutinen med ernæringsmæssige mængder, der ikke nås med måltider alene. Det er dog vigtigt at vide, at de ikke er indiceret for alle mennesker.Derfor forklarer den funktionelle sportsernæringsekspert Alice Paiva, hvilket er det bedste supplement til at få muskelmasse, hvordan du ved, om du skal inkludere det i din daglige rutine, og hvordan du indtager det.

I forbindelse med hypertrofi er valleprotein et af de mest populære kosttilskud blandt folk, der dyrker fysisk aktivitet. Alice forklarer, at produktets succes skyldes, at det giver store mængder protein, et vigtigt makronæringsstof til muskelopbygning.af en eller anden grund, ikke ønsker at forbruge valleprotein, kan de investere i disse andre muligheder.

Hvornår er det nødvendigt at bruge det?

Først og fremmest er det vigtigt at forstå, at intet kosttilskud er uundværligt. Deres funktion er at supplere maden og give næringsstoffer i større mængder. Derfor varierer behovet for at investere i et kosttilskud alt efter den enkelte persons særlige forhold. Den bedste måde at identificere, om det er værd at forbruge et af disse produkter, er ved at konsultere en læge.område.

"Det mest almindelige er at inkludere det i mellemmåltider (snacks, morgenmad, aftensmad eller efter træning), fordi det er måltider, hvor folk generelt har sværere ved at inkludere protein, f.eks. æg, kylling, fisk og hvid ost," forklarer han.

Alice forklarer, at disse kosttilskud er alsidige, når de skal indgå i måltider, der kræver mere hurtighed og praktisk anvendelighed.

Kosttilskud til at få muskelmasse: hvad er det bedste?

Ifølge ernæringseksperten er valleprotein eller vegetabilsk protein, kreatin og pre-workout de bedste kosttilskud for at få muskelmasse. Se, hvad der er funktion og formål med hver enkelt:

Valleprotein Valleproteintilskud med et højt indhold af essentielle aminosyrer, der fremmer muskelregenerering.

Vegetabilsk protein: Protein kosttilskud fremstillet af korn. Laktose- og glutenfri. Anbefales til vegetarer, veganere og laktoseintolerante personer.

Kreatin Supplement med de mest videnskabelige beviser, som har til formål at reducere muskeltræthed, øge sportspræstationer og fremme muskelmasseforøgelse.

Forudgående uddannelse : Meget anvendt i klinikker, da det fremmer aktive stoffer og næringsstoffer, der er nødvendige for at forbedre træningsresultaterne.

Læs også: Kreatin med koffein: Kan vi blande de to stoffer?

Hvad du ikke skal spise

Netop fordi det er en individuel orientering, varierer forbruget af visse kosttilskud alt efter fagperson og patient. Alice anbefaler ikke køb af BCAA (Branched Chain Amino Acids). Hun forklarer, at der ikke er videnskabelig dokumentation for fordelene ved at indtage det.

Hvordan man indtager et supplement for at få muskelmasse?

Rent, i shakes, med vand eller som ingrediens i opskrifter. Måden at indtage kosttilskud er ret varieret, især valleprotein og vegetabilsk protein. I tilfælde af kreatin anbefales det at fortynde pulveret i vand eller i en anden drik. For at få de ønskede virkninger anbefales det at indtage det dagligt.

I modsætning til kreatin er valle mere alsidig og fås i forskellige smagsvarianter, så det er lettere at afprøve opskrifter og andre tilberedninger med tilskuddet.

3 opskrifter med valleprotein

1- Skål med protein yoghurt :

Skummet yoghurt + ½ portion vanilje- eller jordbærvalle + 5 jordbær + 10 vindruer + 10 cashewnødder + 1 spiseskefuld sukkerfri granola.

2- Rystning :

1 shot valleprotein eller vegetabilsk protein eller chokoladeprotein + 1 frossen banan + 100 ml mandelmælk.

3- Protein bananpandekage:

1 moset banan + ½ portion vaniljevalle + 1 æg + 2 spiseskefulde kokosmælk + 2 spiseskefulde havreklid (pisk det hele i en blender og læg det i den smurte gryde ved lav varme).

Kilde: Alice Paiva funktionel sportsernæringsekspert

Rul til toppen