Hvordan man krydrer pasta: Praktiske og velsmagende saucer

Hvem kan modstå en god makaroni? De kan tage forskellige former og modtage de mest forskellige typer saucer og krydderier for at blive øget. Men faktum er, at det er en praktisk mad, der giver dem, der tilbereder den, mulighed for at misbruge kreativitet og smag. Når makaronien er kogt, kan den være Vi har samlet nogle praktiske og velsmagende forslag til dig, der gerne vil servere en pastaret med krydderier i topkvalitet uden at spilde for meget tid i køkkenet. Se her, hvordan du krydrer pasta:

Sådan krydrer du pasta

Først og fremmest er det værd at være klog på valget af pasta, for de raffinerede pastaer er ikke så gode for vores sundhed: de indeholder normalt færre fibre og næringsstoffer. Hemmeligheden er derfor at satse på fuldkornspasta. Den optages langsomt af kroppen og frigiver energi gradvist til blodet. Som følge heraf har du en længerevarende mæthedsfornemmelse.

Nudler med ærter og kylling i strimler

Denne opskrift Når pastaen er kogt, som kan være en hvilken som helst type, blandes to skefulde olivenolie, en kop ærter og 200 g kyllingebryst i strimler (uden skind), og til sidst kan du afslutte med persille og forårsløg for at give ekstra smag.

Sådan krydrer du pasta med grøntsager

Nudlerne kan være et glimrende alternativ for dem, der ønsker at forbruge lidt flere grøntsager på daglig basis. Alt du skal gøre er at koge en pakke pasta og derefter sautere olivenolie og løg i en anden gryde. Med andre ord, tilsæt hakkede gulerødder, revet courgette og kog. Tilsæt derefter kålskiver og citronsaft. Til sidst skal du tilføje oregano efter smag ogbland det hele med nudlerne.

Et andet tip, som mange mennesker elsker, er de berømte courgettenudler. For at gøre dette skal du blot skære ingrediensen i lange, tynde strimler (en grøntsagsskræller kan hjælpe), lægge courgetten i en sigte og blande den med 1/2 teskefuld salt. Lad den derefter trække i 15 til 30 minutter og pres forsigtigt for at fjerne overskydende vand.

Nudler med hvidløg og olie

Nudler med hvidløg og olie er meget velsmagende og en af de enkleste at lave. Mos et par fed hvidløg til en pasta. Tilsæt derefter et par skefulde olivenolie (et sundere alternativ til olie) og steg dem ved middelvarme til de er gyldne. Til sidst tilsættes salt efter smag, og så smider du de kogte nudler over blandingen.

Makaroni med cherrytomater og basilikum

Hvad med at krydre din pasta med cherrytomater og basilikum? Det er meget enkelt: Tilsæt 1 fed hvidløg, en halv kop cherrytomater skåret i halve og nogle basilikumblade. Varm lidt olivenolie op i en stegepande, tilsæt hvidløg og tomater, smag til med salt og evt. sort peber.af basilikum.

Makaroni med pesto

Pestosaucen med sin karakteristiske smag går ikke ubemærket hen og kan give pastaen et særligt præg. Tilbered den ved at bruge en stempel eller en blender til at mose basilikumblade, to spiseskefulde valnødder, to fed hvidløg og havsalt. Tilsæt en knivspids revet parmesan- og provoloneost og tilsæt halvanden kop olie eller olivenolie.saucen til den kogte pasta.

Hvis du foretrækker en kaloriefattigere version, er avocadopesto et godt bud: Bland avocado, basilikum, pistacienødder, citronsaft, peber og en knivspids salt i en foodprocessor. Blend, indtil den er finthakket, og tilsæt derefter 1/4 kop olivenolie, og kør, indtil den er glat.

Sådan krydres macaroni og ost

Makaroni og ost er en fantastisk kombination, og det bedste er, at du hurtigt kan tilføje mere til din pasta, uden at du bare skal drysse revet ost på toppen. Så denne opskrift kræver bare en halv karton fløde, to skiver mozzarella, et halvt løg og et halvt fed hvidløg. Du skal bare sautere løg og hvidløg, tilsætte fløden og tilføje stykker af mozzarella på toppen.bland, indtil det er smeltet, og tilsæt derefter den kogte pasta, og nyd smagen.

Se alle opskrifterne med Vitat-pasta

Rul til toppen