Graviditetssygdom: Hvad skal man spise for at reducere symptomet

Det er vigtigt at spise næringsrig mad, især under graviditeten, da der ikke er mangel på næringsstoffer til barnet. mor og barn Kvalme er en almindelig del af graviditeten, men der er måder at reducere hyppigheden af den på, f.eks. ved at spise visse fødevarer. Med andre ord kan (og vil sandsynligvis) kvalme og opkastninger forekomme i denne periode, men de behøver ikke at være så tilbagevendende, hvis visse fødevarer indgår i den gravide kvindes kost.

Graviditetssyge: Hvorfor det sker, og hvordan du kan mindske det

I princippet skyldes køresyge i princippet de hormonelle ændringer, der finder sted i den gravide kvindes krop i denne periode, og som især hænger sammen med produktionen af hormonet HCG.

Men ikke alle gravide kvinder oplever nødvendigvis dette. Heldigvis kan kosten afhjælpe dette graviditetssymptom, så nogle fødevarer er ideelle i denne henseende.

Læs også: Middelhavskost under graviditet: fordele og hvordan man følger den

Fødevarer, der hjælper med at lindre køresyge under graviditeten

Ingefær

O ingefær Det er et ægte naturmiddel. Da det er antiinflammatorisk, fremmer det sundheden på forskellige måder, bl.a. ved at hjælpe med at kontrollere kvalme. Det bør dog ikke indtages i for store mængder.

Citrusfrugter

Desuden er den citrusfrugter Derfor er det ideelt at spise frugt som kiwi, appelsin, jordbær, mandarin og ananas i denne fase. Andre frugter, der kan hjælpe gravide kvinder, er:

  • Kirsebær
  • Blåbær
  • Hindbær
  • Jabuticaba
  • Fersken

Læs mere: De bedste frugter til gravide kvinder og deres næringsstoffer

Kaliumkilder

Desuden er fødevarer, der er rige på kalium er vigtige i denne fase, da det er et mineral, der hjælper med at kontrollere opkastninger. Fødevarer som bananer, havregryn og rødbeder er kilder til kalium. "Bananer er en af de mest komplette frugter for gravide kvinder", forklarer Leticia Manduca, ernæringsekspert fra São Paulo. De mest rigelige vitaminer i dens sammensætning er vitamin A og C. Med hensyn til mineraler er kaliumIkke nok med det, det er også en fantastisk kilde til fibre.

Kilder til B-kompleks vitaminer

B-kompleks vitaminer Blandt dem er vitamin B9 (folinsyre) og B6-vitamin dem, der hjælper mest med at kontrollere trangen. Derfor anbefales det at indtage fødevarer som kød, mælk og derivater heraf samt kornprodukter.

Læs også: Fødevarer, som gravide kvinder bør undgå at spise

Rul til toppen