Får drikkevand dig til at tabe dig: Sandhed eller myte? Forstå

Det er ikke nogen overdrivelse at sige, at vand er livet. Ud over at udgøre ca. 60 % af en voksens kropsvægt er det afgørende for hydrering og metaboliske reaktioner, for den fordøjelse og transport af næringsstoffer Men er det sandt eller en myte at drikke vand for at tabe sig? Selv om det ikke direkte forårsager vægttab (tab af kropsfedt), kan det hjælpe dig med at tabe dig. Forstå hvordan.

Får drikkevand dig til at tabe dig?

I første omgang fremmer vanen med at drikke vand nyrernes funktion og sundhed, så det også forhindrer væskeophobning På denne måde er det muligt at føle følelsen af vægttab.

Vidste du, at du måske tror, at du er sulten, når du i virkeligheden er tørstig? at drikke vand hjælper med at forbedre din appetit, og det er også vigtigt for en sund tarmfunktion, hvilket betyder, at en krop, der lider af dehydrering, er meget mere tilbøjelig til at lide af forstoppelse.mave kan få maven til at svulme op, hvilket giver indtryk af vægtøgning.

Læs også: Er der et rigtigt tidspunkt på dagen at drikke vand på?

Andre fordele ved drikkevand

  • Hydreret hud, fri for acne, rynker og pletter
  • Bedre optagelse af vitaminer og mineraler
  • Bedre immunitet (flere urenheder elimineres fra kroppen)
  • Reducerer lysten til sodavand

Læs mere: Skal du drikke vand, så snart du vågner?

Sådan vænner du dig til at drikke mere vand

Nogle mennesker siger, at de "ikke kan lide at drikke vand", men hvordan kan du gøre det til en vane, når du ved, hvor vigtigt det er at drikke væske dagligt?

Inddrag vand med smag i din rutine

Vand med smag eller aromatiseret vand er en god mulighed for dem, der stadig ikke har vænnet sig til at drikke store mængder vand.

Mousserende vand er også en mulighed

I modsætning til, hvad nogle mennesker tror, mousserende vand er lige så fugtgivende som mineralvand For dem, der har for vane at drikke sodavand, er f.eks. mousserende vand en glimrende erstatning.

Læs også: Får sodavand dig til at tage på eller tabe dig?

Hav en flaske i nærheden

At have en vandflaske i nærheden hele tiden er en god måde at holde dig selv motiveret til at drikke vand i løbet af dagen. Det er ikke kun det, men det er også ideelt at have mål som "i dag skal jeg drikke mindst 3 liter".

Læs mere: Fordelene ved at drikke vand med honning? Få mere at vide

Rul til toppen