Lær om te til at forbedre fordøjelsen og bekæmpe gas

Har du overspist, eller var der noget, der ikke gik godt? teer kan give en hjælpende hånd til din fordøjelse Fennikel, mynte, macela og Boldo er f.eks. nogle af de ingredienser, der har beroligende egenskaber og som bekæmper tarmgasser.

A drikke bør ikke sødes og kan serveres varm eller kold, men det vigtigste er at spise den straks efter tilberedningen for at bevare dens egenskaber.

Desuden kan teen, afhængigt af den valgte smag, også lindre følelsen af oppustethed, den hævet mave Der kan ske en bedring inden for den første dag, men det er nødvendigt at opsøge en gastroenterolog, hvis symptomerne fortsætter.

Teer til forbedring af fordøjelsen

Boldo

Kender du følelsen af, at du ikke engang kan huske, hvad du har spist? Planten anbefales efter meget fede måltider -... Stegning Ud over at stimulere leveren reducerer det kvalme næsten øjeblikkeligt og lindrer brændende fornemmelser. hals .

Kørselsvejledning: Læg først et par boldo-blade i en halv liter kogende vand, lad dem stå i 10 minutter og si dem derefter for at drikke.

Læs også: Te: Lær om fordelene og de forskellige typer af drikkevarer

Te til fordøjelsen: Fennikel

Den lille plante er næsten et mirakel, når det gælder mavepine, mavesmerter Fennikel producerer tarmvæsker og stimulerer fordøjelsessystemet til at fungere korrekt.

Kørselsvejledning: Først lægges en dessertske af urten i en kop kogende vand. Efter 10 minutters hviletid er teen klar til at blive indtaget.

Pebermynte

Hjælper med at lindre tarmspasmer og smerter forårsaget af gasophobning. irritabel tyktarm .

Kørselsvejledning: Først tilsættes 100 ml kogende vand og 1 dessertskefuld af bladene. Efter 10 minutter sies det og drikkes før måltiderne.

Macela

De beroligende og fordøjelsesfremmende egenskaber slapper af i tarmens muskler og hjælper med at berolige kolik eller mavesmerter.

Kørselsvejledning: Bland 10 g macela-blomst i en kop kogende vand. 5 minutters hviletid er nok til, at teen bliver koncentreret, og derefter si blandingen og drik den flere gange om dagen.

Læs også: Teer, der hjælper dig med at sove: De bedste muligheder

Te til fordøjelsen: Citrongræs

Velegnet til dem, der lider af luft i maven, mavesmerter, leverproblemer og kvalme Ud over at være en antiinflammatorisk plante bekæmper den stress, kontrollerer spasmer og forebygger menstruationskramper.

Kørselsvejledning: en skefuld af urten kommes i en kop kogende vand. Efter 10 minutters hviletid er teen klar til at blive indtaget.

Kamille

Blomsten er kendt for sine beroligende og afslappende egenskaber. Den lindrer ikke kun kramper og køresyge, men hjælper også med at søvnløshed og i kontrollen af angst En komplet hjælp, da følelser er direkte forbundet med tarmen.

Kørselsvejledning: Tilsæt en dessertske kamille til en kop kogende vand. Efter 10 minutters hviletid kan den drikkes varm eller kold.

Rul til toppen