Dild te: Fordele ved drikken og dens egenskaber

O dild te er en drik, der tilberedes ved at koge den aromatiske urt, der kaldes dild , som ligner persille og er fuld af gode egenskaber. Derfor kan forbruget af denne te gavne sundheden.

Dild er rig på fibre, vitaminer som C-vitaminer og mineraler, især jern.

Dild te slankende? Fordele ved at inkludere dild te i rutinen

Beroligende virkning

Dild er en aromatisk urt med naturligt beroligende og afslappende egenskaber, så drikken kan hjælpe med at bekæmpe symptomer på angst, stress, søvnløshed og endda depression. Ud over at berolige kroppen kan den også hjælpe med at lindre smerter.

Hjælper fordøjelsen

Urteinfusionen hjælper fordøjelsen w kan især gavne dem, der ønsker at bekæmpe forstoppelse - 2 til 3 kopper dagligt anbefales. Derudover er drikken hydrerende og vanddrivende, hvilket også letter tarmtransit og forhindrer væskeophobning.

Kilde til C-vitamin og jern

Dild er rig på C-vitamin og jern og kan hjælpe med at styrke immuniteten og hjælpe med at forebygge anæmi Desuden kan det på grund af sine antiinflammatoriske egenskaber hjælpe med at forebygge sygdomme forårsaget af inflammatoriske processer, såsom Alzheimers og visse typer kræft. Undersøgelsen, der påpegede denne effekt, blev fremmet af forskere i Iran.

Hjælper med at kontrollere menstruationscyklus

Dildte virker direkte på menstruationscyklussen og virker også på at lindre symptomerne, såsom kramper.

Læs også: Spis frugt og grøntsager kan lindre overgangsalderens symptomer

Sådan laver du dild te

For at tilberede drikken er målingen: 1 spiseskefuld dild til hver kop kogende vand. Men for at lette smagen af drikken kan du blande den med kamille for at lette smagen.

Hvem bør undgå dild te

  • Gravide og ammende kvinder (ammefasen)
  • Børn - det anbefales, at du først konsulterer en børnelæge, som du har tillid til
Rul til toppen