Den hyppige følelse af træthed eller at modløshed til at klare almindelige dagligdags opgaver kan være tegn på en betændt krop, ved du? Søvnløshed, utilpashed, bumser og manglende appetit er også blandt de vigtigste symptomer.

Inflammation kan skyldes eksterne faktorer, f.eks. fødevarer med et lavt næringsindhold, men også interne faktorer: følelsesmæssige problemer som f.eks. stress og bekymring.

Leddene Den gode nyhed er dog, at kroppen selv kan komme sig over inflammatoriske forandringer og processer. Det er dog ikke noget, der sker fra den ene dag til den anden. Den hurtigste vej frem er at indføre en sund rutine for at hjælpe den velfærd Så forstå mere om tegnene på en betændt krop:

Læs også: Tegn på, at du spiser for lidt protein

Tegn på, at din krop er betændt

Du føler dig meget træt

A træthed Men regelmæssig fysisk aktivitet holder dig ikke kun sund, det giver også din krop mere styrke og udholdenhed. kolesterol (gode og dårlige), balancerer blodtrykket og reducerer glukose .

Din tarm fungerer ikke godt

Dårlig funktion af organet indebærer absorption af toksiner, den hævelse Vælg derfor en naturlig kost med fibre og grøntsager, og lad forarbejdede fødevarer være til side. Desuden er tarmens hemmelighed den hydrering - sørg for at drikke vand for at regulere din badeværelsesrutine.

Læs også: Tegn på, at du spiser for mange kulhydrater

Du er meget stresset

Livet synes at være blevet mere hektisk for alle. Humøret er ikke længere det samme, træthed og bekymringer dukker op hver dag. Det er vigtigt at bremse kroppen og sindet for at få luft under vingerne, så skab en hvile rutine, meditere eller lave en fornøjelig aktivitet - du har brug for at komme væk fra presset for at slappe af.

Tegn på en berygtet krop: Din refleksion i spejlet ser anderledes ud

Er din hud anderledes? Rygsøjler ømme, mørke rande under øjnene eller mere olieagtigt udseende Ud over hormonelle variationer kan stress og dårlig kost også bidrage til at forværre din teint. Sats på naturlige og sunde fødevarer, som om det var en detox, efter en overdreven. At reducere den accelererede rytme i din rutine vil også bidrage til, at du hurtigt kan slutte fred med spejlet.

Læs også: 6 tegn (ud over vægttab) på, at du har tabt dig

Rul til toppen