Øjenvipper, extensions og mascara er nogle muligheder for dem, der ønsker at fremhæve øjenvipper på daglig basis eller til særlige lejligheder, men alle disse metoder involverer produkter og procedurer, der ikke har så naturlige resultater og kan skade hårstråene. Den nye trend, der er kommet for at ændre dette, er vippeløftning.

Hvad er et lash lift, og hvor længe varer det?

Teknikken behandler, kurverer og farver de naturlige tråde ved hjælp af en gel med silikonebeskyttelse, der løfter vipperne fra rødderne, som forklaret af Natália Martins, grundlægger og administrerende direktør for Natalia Beauty Group. Forretningskvinden siger, at effekten af forlængelsen af vipperne er illusorisk, selv om den er mærkbar.

Den løftende effekt varer i gennemsnit 45 til 60 dage, hvis følgende forholdsregler tages: undgå at bruge vandfast mascara og oliebaserede rengøringsmidler. Det er heller ikke indiceret at bruge nogen form for mascara til øjenvipper i de første dage efter indgrebet. Derefter er det tilladt at bruge mascara (bortset fra vandfast).

Er lash lifting det værd?

Dette afhænger af den effekt, som den enkelte person ønsker for øjenvipperne. Vippeløftning fremhæver ikke trådene så meget som forlængelse eller falske øjenvipper.

Ifølge Natália stimulerer vippeløftningen dog hårenes vækst, fugter og bøjer vippestrømmene. Metoden er et godt alternativ for dem, der ønsker at løfte øjnene på en mere naturlig måde.

Forretningskvinden siger også, at teknikken er lige så sikker som eyelash extension, så længe den udføres med alle biosikkerhedsprotokoller. "Men det er fundamentalt at vælge en kvalificeret professionel i et ordentligt rum til proceduren, ellers kan det forårsage irritation, infektion og skade på de naturlige øjenvipper på grund af manglende hygiejne og teknik," siger hun.

Sådan fjerner du

Det er dog ikke nødvendigt med nogen procedure for at fjerne effekten af denne teknik, fordi fjernelsen af vippeløftet sker naturligt som følge af øjenvippernes vækstcyklus, idet man bare venter på at nye tråde vokser.

Læs også: Mega hår gør hår falder ud: professionel afklarer, om det er myte eller sandhed

Kilde: Natalia Martins, stifter og administrerende direktør for Natalia Beauty Group

Rul til toppen