Hvor meget vægt det er muligt at tabe på en måned på en sund måde

hurtigt vægttab løfter - Men vi forstår fascinationen af den hastighed, hvormed vægtene kan sænkes.

Selv om vi ved nok til at ignorere "mirakeldiæter", ved ikke alle med sikkerhed, hvor meget vægt det er muligt at tabe sig på en måned på en sund, sikker og bæredygtig måde.

Hvor meget vægt det er muligt at tabe på en måned

På en måned kan du i gennemsnit tabe 3-4 kilo, hvis du følger en meget streng plan. Et kilo kropsfedt svarer til 3.500 kalorier. Så regnestykket er som følger: For at tabe to kilo om ugen (7.000 kalorier) skal du tabe 1.000 kalorier om dagen.

Det betyder, at du skal skære ned på de kalorier, du spiser, øge antallet af kalorier, du forbrænder under din træning - eller sandsynligvis en kombination af begge dele.

Læs også: Hvor mange kalorier forbrænder du ved hver fysisk aktivitet?

At tabe 10 pund på en måned virker dog kun, hvis du spiser mange kalorier (for at have et sted at skære ned fra). Men for dem, der allerede er på en kaloriefattig diæt, kan det tage længere tid at se dette resultat.

Sådan skærer du ned på kalorier

En maddagbog er velegnet til alle, der ønsker at tabe sig. Det kan virke kedeligt at registrere hvert enkelt indtag af mad, men det er en effektiv måde at se mønstre på, f.eks. tankeløs spisning og overspisning i stressede perioder, hvilket kan føre til et ekstra kalorieindtag.

Det kan virke uoverskueligt at reducere 1.000 kalorier om dagen.Men hvis du tænker på det i form af ekstra portioner, brødstykker, fede snacks osv. er det nemt at se, hvor du kan foretage små ændringer.

Antallet af forbrændte kalorier afhænger dog af dit køn, din vægt, hvor hurtigt du udførte øvelsen, og hvor længe du udførte den.

Her er blot nogle generelle eksempler baseret på en voksen på 68 kilo:

  • 20 minutters løb på løbebånd: 229 kalorier
  • Elliptisk træning i 30 minutter: 179 kalorier
  • Brystsvømning i 30 minutter: 189 kalorier

Så hvor lang tid tager det at tabe sig tre kilo? Svaret afhænger af, hvor mange af de ovennævnte strategier du prøver - og føler, at du kan holde dig til - at holde en sund vægt.

Læs også: Hvordan man taber fedt og får muskler på samme tid

Find ud af, om din vægt er sund Beregn hurtigt og nemt Opdag
Rul til toppen